Само не мога да си обясня как нещо толкова елементарно, каквото е един прост температурен датчик да не може да бъде фикснато. В колите има къде-къде по сложни модули, които работят с години, без да променят параметрите си. Толкова ли е трудно да се намери читав термистор? Загадката е пълна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Температура на 156 2,4 jtd
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщениеИмаше доста отдавна обширна дискусия и форумци бяха замервали различните температури, та се наложи мнението, че уреда за температура не отчита линейно, т.е. оказа се, че показанието преди 90 гр. е 80 гр., а това след - 100 гр.
Преди години и аз се бях замислил дали не прегрявам, ама всичко излезе без остнования, пък и уреда ми показва няколко градуса отгоре върху реалните.
Хубав антифриз, може да разкиснеш ламелите на радиаторите с Меглио както да те посъветвали, после една пароструйка, доста гняс ще изкараш, ако не са чистени въобще. Иначе е нормалко ако я напънеш по баир с климатик в горещо време да отиде на 95-98 гр. т.е. към чертата след 90 гр.
Comment
-
Привет колега. И аз имах подобен проблем. Ето линк кем темата в която се жалвах и аз. Накрая излезе и решението на проблема
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=69586&page=4----------------------
156 SW 1.8TS 07.2001
Fiat Tipo 1.4Mi
----------------------
Comment
Comment